sâmbătă, 21 aprilie 2012

Cafe Form Plus pret. De unde poti cumpara Cafe Form Plus?


Odata cu venirea primaverii, majoritatea femeilor interesate de o silueta perfecta cauta informatii despre Cafe Form Plus pret. Se se spune cum ca cu acest produs se poate slabi intr-un mod rapid si fara batai de cap, fara a consuma pastile, printr-o simpla cafea verde.

Cu Cafe Form Plus poti slabi cu o cafea care o poate inlocui cu succes pe cea din fiecare zi, iar in acest timp vei scapa si de kilogramele in plus.


Cafe Form Plus este un supliment natutral, si este distribut in mai multe pachete de pret, in functie de cura pe care vrei sa urmezi.

Pachetele de CafeForm Plus au un pret de la 49 de lei la 239, dupa cum spuneam in functie de cura pe care vrei sa o urmezi si de kilogramele de care vrei sa scapi.


  • CafeForm Plus cura de 1 saptamana 49.00 RON
  • CafeForm Plus cura de 2 saptamani 89.00 RON
  • CafeForm Plus cura de 4 saptamani 149.00 RON 
  • CafeForm Plus cura de 6 saptamani 199.00 RON 
  • Ca sa sa slabiti peste 20 kg comandati CafeForm Plus cura de 8 saptamani 239.00 RON 


Trebuie doar sa consumi cate un pliculet zilnic in fiecare dimineata, fara a adauga zahar pentru ca procesul de slabire sa fie mai rapid, si mai intens. Cu aceasta cafea verde neprajita si decofeinizata poti slabi intre 5 kilograme, cu o cura de o saptamana, pana la 20 de kilograme la cura de 8 saptamani.

2 comentarii:

  1. buna ziua sunt interesata de aceasta cafea minune,doar ca am o problema eu acum nu sunt in tara si nic nu cred ca vin curand,exista posibilitatea sa o trimite.ti si peste granita'?

    RăspundețiȘtergere
  2. Slabirea am inteles-o cumva ,dar cum o pastrez in timp?Sunt un tip gurmand ,cum ma mentin?

    RăspundețiȘtergere