luni, 26 noiembrie 2012

Pastreaza dieta cu cafeaua de slabit

Cafeaua verde cu siguranta o gasim in magazine de specialitate, magazine BIO, am vazut ca Fortuna si Nescafe au cafea verde, asa ca eu o sa imi incerc norocul prin hipermarket-uri, desi as vrea sa o cumpar dintr-un magazin de specialitate si la vrac.

Asadar, daca te-ai implicat intr-un proces de slabire poti lua in considerare si trecerea de la cafeaua normala la cea verde, pentru a obtine efecte mai rapid. Contine un antioxidant ce arde grasimile numit acid clorogenic - distrus in urma procesului de prajire - care ajuta la reglarea nivelului zaharului din sange, astfel incat organismul metabolizeaza grasimile rapid.", explica nutritionist cu care noi colaboram de ceva timp pentru a va oferi aceste informatii pentru voi cei care ne urmaritii acest site de specialitate.


Cafeaua verde contine cantitati importante de antioxidanti, care lupta impotriva radicalilor liberi si previn cancerul.  Cafeaua este o bautura considerata energizanta (contine cofeina), inchisa la culoare (de cele mai multe ori neagra), care se obtine din boabe de cafea, prajite si macinate. Ceaiul verde este, de multa vreme, privit ca un prieten de nadejde al femeilor in lupta impotriva kilogramelor, datorita efectului de accelerare a metabolismului.

Boabele cafelei verzi nu sunt nimic altceva decat boabe de cafea care nu au fost inca coapte. Din aceasta cauza nu au aroma cafelei prajite si au si un gust amarui. De obicei, aceste diete de slabit rapid sau disociata va ajuta sa eliminati apa din organism si nu sa pierdeti din tesutul adipos. Producatorul mondial numarul 1 de cafea verde este Brazilia. Boabele de cafea verde ar putea fi cea mai noua solutie de slabit, dupe cele mai noi cercetari.

Boabele, care sunt vandute ca supliment alimentar in SUA, par sa aiba efecte benefice pentru cei care isi doresc sa slabeasca, dupa cum declara chimistul Joe Vinson, de la Universitatea Scranton din Pennsylvania.  Boabele verzi contin si ele cafeina si, spre deosebire de boabele prajite, isi pastreaza si alte proprietati care favorizeaza slabirea. Astfel, prin combinarea cafelei verzi cu cea normala, poti ajunge sa cresti capacitatea de a slabi a organismului. Cafeaua verdea intrat de curand si pe piata din Romania, dar pana acum era un nutrient alimentar foarte folosit in restul lumii.

Se pare ca a reusit sa capete proprieteti de eliminare a toxinelor, de reglare a grasimilor si zaharurilor din corp. Daca va ganditi ce gust are cafeaua verde, trebuie sa stiti ca are acelasi gust cu cafeaua neagra prajita. Cafeaua verde este unul din cele mai cautate produse alimentare, avand numeroase moduri de utilizare: de la industria farmaceutica sau alimentara pană la cea cosmetica.

Cafeaua verde contine procente mari de acid clorogenic, cu rol in neutralizarea radicalilor liberi care ataca structura sistemului celular. Este astfel utila in tratarea cancerului. Despre cafeaua verde se mai stie ca diminueaza riscul de diabet, ajuta la depurarea ficatului si creste eficienta medicamentelor.

Acum este randul amatoarelor de cafea sa se bucure de aceste efecte, intrucat studii recente au aratat ca boabele verzi de cafea (neprajite) te pot ajuta sa slabesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu