sâmbătă, 9 iunie 2012

Prospect capsule Biocitrin


In acest articol vom discuta despre informatii din prospectul capsulelor de slabit Biocitrin si, despre acest produs devenit atat de popular in randul persoanelor ce se lupta cu kilogramele in plus.

In Romania nu se stiu inca prea multe despre Biocitrin si, tot mai multi cauta detalii despre prospectul capsulelor Biocitrin. Astfel din informatiile gasite pe internet va putem spune ca pastilele de slabit Biocitrin se distribuie la flacoane a cate 42 de capsule, necesare pentru o cura de slabire de doua saptamani.
Din prospectul capsulelor Biocitrin mai aflam ca produsul se bazeaza pe o compozitie inovatoare in materie de slabit. Aceasta aduce la un loc pudra de lamaie de cea mai buan calitate, extract de lamaie, si acid silicic coloidal.

Se mai poate observa ca Biocitrin poate aduce in organism pe langa faptul ca ajuta la slabit, o serie de elemente ce ajuta la o mai buna functionare a organismului. Acestea pot fi vitamine, minerale si fibrele alimentare, foarte importante pentru mentinerea sanatatii in parametrii ei optimi de functionare.

Toate aceste elemente ajuta la slabire si la imbunatatirea starii de sanatate. Biocitrin elimina grasimile si controleaza in cel mai eficient mod pofta de mancare. Trebuie sa consumi in fiecare zi cate trei capsule de Biocitrin cu aproximativ jumatate de ora inainte de fiecare masa, pentru a slabi eficient. Poti incerca astfel produsul Biocitrin daca doresti o slabire eficienta fara a iti pune sanatatea in pericol in vreo clipa a administrarii produsului. Insa inainte de a consuma produsul este indicat sa mergi la un medic pentru a cere pareri si pentru a forma un program de slabire corect.