marți, 10 martie 2015

Avantajele si efectele unui masaj anticelulitic

Foarte putine fete si femei se pot lauda ca nu au  si nici nu au avut probleme cu celulita. De cele mai multe ori aceasta poate apare din doua cauze majore: fie o dereglare hormonala care iti modifica chimia corpului, fie un stil de viata nesanatos, bogat  in grasimi, carbohidrati si zaharuri.
Aceeasi celulita de cosmar poate fi clasat in trepte: de la cea pentru care trebuie sa presezi cu putere pe zona afectata, pentru a se vedea, cea care la o atingere usoara se vede si cea care se observa cu ochiul liber chiar si atunci cand mergem pe jos. Avand un aspect destul de neplacut, doamnele afectate refuza sa mai poarte rochii scurte, pantaloni scurti sau orice alta imbracaminte care le pune imaginea in pericol. Dar, ceea ce trebuie sa stiti este ca puteti scapa de celulita. Cu rabdare poti avea din nou picioare frumoase, bine sculptate. Trebuie doar sa vrei, pentru ca fie faci miscare si scapi de ea in timp, fie optezi pentru varianta pasiva: masajul anticelulitic. Bineinteles, alimentatia este si ea foarte importanta. Daca vei continua sa mananci multe alimente nesanatoase nici miscarea si nici masajul nu iti vor garanta efectele pe care ti le doresti.
Unul dintre marile beneficii ale masajului anticelulitic este de  multe ori ignorat de catre doamne, desi este cel mai important dintre toate. Un masaj anticelulitic eficient va ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui, in zonele afectate de celulita. In felul acesta circulatia sanguina va face treaba pentru tine chiar si in afara sedintelor de masaj. O buna circulatie a sangelui inseamna un consum mai mare de grasimi din corp, in cazul tau inseamna mai putin celulita. De asemenea, orice tensiune musculara ai putea avea in zonele cu celulita, poti fi sigura ca dupa masaj ele vor dispare, lasandu-te radiind de energie si frumusete.
Alte beneficii pe care ar trebui sa le ai in vedere atunci cand te hotarasti sa te programezi pentru un masaj anticelulitic sunt cresterea elasticitatii pielii. Celulita fiind un amestec de grasimi si toxine, odata eliminate, pielea ta va arata din nou tanara si luminoasa. Mai mult, scaderea in greutate este un alt rezultat al aceluiasi masaj. Nu mai vorbim despre remodelarea corporala care este si ea un rezultat bine venit. Picioarele tale, si toate celelalte zone cu probleme vor fi remodelate de mainile dibace ale maseuzelor astfel ca in scurt timp vei avea din nou picioare suple si zvelte.
Pentru ca rezultatele sa fie optime, trebuie sa faci si tu ceva. Nu poti sa stai deoparte si sa te astepti ca masajul sa faca totul. Masajul face aproape totul, pentru ca mai sunt lucruri care depind de tine cum sunt alimentatia si miscarea. In plus, daca te grabesti sa ajungi la masura dorita, atunci iti sugerez sa faci cateva sedinte de impachetare si cateva de electro-stimulare (iti vor creste activitatea musculara) pentru ca rezultatele sa fie chiar mai surprinzatoare.

Nu uita sa folosesti acasa crema anticelulitica potrivita pentru tine. Le gasesti peste tot prin farmacii prin magazinele de cosmetice si chiar in magazinele online. Atentie la acestea din urma, cumpara doar din magazine avizate, de la care poti verifica coletul inainte. Nu vrei  sa arunci banii pe fereastra pe creme nefolositoare doar pentru ca magazinul respectiv iti promitea minuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu