joi, 2 februarie 2012

Cafe Form Plus - cafeaua care te ajuta sa slabesti


Cunoscut pana nu demult sub numele de Cafe Form, Cafe Form Plus, noua varianta a cafelei verzi de slabit este tot mai cautata de catre persoanele care doresc sa slabeasca repede si usor.

Cafe Form Plus Prospect / Contraindicatii:

Aceasta cafea verde care nu se prajeste este un adevarat devorator de grasime. Svetol-ul, principalul component al Cafe Form Plus este extras fara prajire deci nu va avea efecte negative asupra organismului in timpul curei de slabire. Cafe Form Plus nu are contraindicatii.

Acest produse de slabire poate fi consumat si de persoanele carora le este interzis consumul de cafea din motive de sanatate sau nu le place gustul cafelei obisnuite, deoarece nu contine cafeina.

Ce contine Cafe Form Plus? 


Ingredientul principal din Cafe Form Plus se numeste Svetol. Acesta este un extract vegetal din boabe de cafea verde decofeinizata, bogat in acizi clorogenici si o sursa importanta de acizi cafeici si chiminici.

Cum se administreaza Cafe form Plus? 


Cafe Form Plus se vinde la pliculete ca si cafeaua instant. Zilnic se bea o cafea preparata din continutul unui singur plic cu apa. Nu se adauga zahar. Optional puteti adauga putin indulcitor sau un suc natual de fructe pentru a-i schimba gustul de cafea.

Cat costa Cafe Form Plus? 

Dozajul de Cafe Form Plus pentru 1 saptamana costa acum aproximativ 49 de lei (la promotie).
Un pliculet costa in jur de 4,5 lei (pentru o zi de cura).

Cafe Form Plus se poate comanda pe Internet la adresa www.cafeform.ro

Cine a slabit cu Cafe Form Plus? Daca a incercat cineva acest produse de slabit asteptam sa ne spuna si noua parerea lui despre acest produs.

Un comentariu:

  1. Cafeaua verde contine trei substante esentiale pentru mentinerea siluetei: acidul clorogenic, care intervine in reglarea metabolismuluii si grasimilor
    Descriere
    Are un rol important in reglarea nivelului de grasimi din organism, favorizand eliminarea kilogramelor in plus. Nu uita sa imbini armonios mancatul sanatos, exercitiile fizice, somnul suficient, multa vointa si incredere in tine!

    https://www.facebook.com/CAFEAVERDE

    o puteti comanda la nr 0754921669

    pret 60 ron-100 gr

    RăspundețiȘtergere