duminică, 8 februarie 2015

Pentru nunta perfecta apeleaza la inchirieri auto

Cate domnisoare nu ati auzit de-a lungul vietii ca ar vrea sa fie duse la biserica in ziua nuntii intr-o limuzina, sau intr-o masina de capotabila sau, de ce nu, intr-o caleasca? Pun pariu ca ati auzi destul de des acest lucru. Totusi, nu pare o idee asa de rea. Daca vrei sa faci o impresie de neuitat pentru invitatii tai, de ce sa nu inchiriezi o masina extravaganta pentru o zi?
Poate o masina decapotabila, in asa fel incat sa vada toata lumea ce mireasa frumoasa aveti, sau poate una sport pentru a va etala mirele sportiv cu care va casatoriti. Ba, de ce nu, inchiriati o masina de epoca. Rochia ta vintage se va potivi perfect cu masina si veti crea o atmosfera de basm in ziua cea mare. Important este ca optiunile sunt multe si toate impresionante, dar acum le gasiti pe toate la inchirieri auto. Pentru cateva sute de lei va puteti plimba in ziua nuntii cu o limuzina de lux.  Apeleaza cu incredere la o firma de inchirieri auto care sa te ajute cu asta.
Pentru un impact si mai puternic puteti inchiria o intreaga flota. Cine nu ar vrea sa fie mandru sa povesteasca cum cavalerii si domnisoarele de onoare, impreuna cu mirele si mireasa au plecat de a biserica catre locatia petrecerii in masini de epoca? Defiland pe strazile orasului, veti atrage admiratia si chiar invidia tuturor, si veti face acea zi, de neuitat pentru toata lumea.  Desi pare un lucru pe care s-ar putea sa-l lasi la o parte atunci cand iti pui nunta la punct,  inchirierea unei masini sau a mai multora, poate avea un efect surpinzator.  Gandeste-te ca poti face ceva diferit de restul prietenilor tai.
In cazul in care toti prietenii tai sunt amatori de senzatii tari, le poti inchria cate o masina sport, decapotabila sau nu, cu care sa defileze pe strazile orasului. Sau poate ca iti doresti sa ii tii pe toti la un loc, situatie n care mai bine inchiriezi o limuzina care sa va duca pe toti la petrecerea nuntii.  Tot ce trebuie sa faci este sa consulti din timp parcurile auto pe care le gasesti in orasul tau. Vezi cu ce fel de masini sunt dotate si apoi vezi daca sunt disponibile in ziua cea mare.  Dup aaceea o poti rezerva, pentru a te asigura ca va fi disponibila in ziua nuntii tale.
Daca nu vrei sa conduci in ziua cea mare, nicio problema. Sunt firme de inchirieri auto care ofera si soferii pentru aceste masini. Cauta cu atentie, pentru ca sunt firme de inchirieri  care iti ofera soferul gratuit, fara niciun alt cost suplimentar. Stim cu totii cat de importanti sunt banii pentru noii casatoriti asa ca de ce sa irosesti din prima zi de casnicie bani in plus? Nu, cauta cu atentie si vei primi soferul gratis, din “partea casei”.  Cu banii economisiti astfel iti poti cumpara buchetul pentru nunta sau papionul de matase al mireului. 

Impreuna cu locatia, fotograful, nasii si meniul nuntii, masina mirilor este la fel de importanta asa ca trateaz-o ca atare. Este un detaliu ce te va face de neuitat in ochii invitatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu