miercuri, 13 mai 2015

Promoaveaza-ti afacerea cu cap cu bannere la comanda

Una dintre cele mai utilizate modalitati pentru promovarea unei afaceri este afisarea in locuri publice, pe strazi, etc; a unor bannere, panouri publicitare, mash-uri, afise, ce contin imagini sugestive sau numele afacerii respective alaturi de slogan, informatii unde va pot contacta sau chiar un anumit produs. Ei bine, aceasta metoda are un impact foarte mare in randul potentialilor clienti. Facand contact vizual cu aceste informatii, majoritatea acestora retin cel putin numele afacerii si cum sau cu ce aceasta ii poate ajuta si automat acestia va vor contacta cand vor avea nevoie de serviciile pe care le ofera afacerea dumneavoastra.
Fiind una dintre cele mai cunoscute si mai, sa zicem, usoare modalitati de promovare a unei afaceri, banner-ul este cunoscut dupa mai multe denumiri, multe din ele sunt legate de materialul suport: frontlit banner; blockout banner; PVC banner; backlit banner; vinyl banner etc. acesta fiind un material din plastic sau combinatii de poliester cu PVC, etc., flexibil ce este imprimat cu imaginile dorite de catre cel care doreste bannere la comanda. Investitia se merita deoarece acestea raman in timp si sunt rezistente, daca materialul si cerneala din care sunt confectionate sunt de calitate, atunci si imaginea v-a ramane la fel, culorile ramanand la fel de vii si nimic nu se v-a sterge sau degrada.
Atat cele indoor sau outdoor, reclamele, in deosebi cele luminoase, fac diferenta in randul concurentei. Utilizarea LED-urilor asigura un consum minim de energie electrica, in acelasi timp evidentiand si punand in valoare reclama respectiva. Acestea pot fi de orice culoare, rosii, albastre, verzi; cu jocuri de lumini pentru a atrage cat mai mult atentia asupra reclamei dumneavoastra. De asemenea iluminarea se poate face si cu tuburi fluorescente, insa nu atrag atentia atat de mult, vrecum LED-urile, in special cele colorate sau cele ce formeaza un joc de lumini.
Ce ii asteapta pe cei ce vor sa achizitioneze un banner la comanda? In primul rand vor face o afacere buna si o investitie de viitor. Atat materialele sunt unele de calitate, cat si cerneala utilizata este foarte buna si va vor garanta rezistenta in timp. Va asteapta o gama variata de materiale, cu grosimi si texturi diferite, potrivite pentru orice tip de banner, afis si aplicatie indoor sau outdoor dorita. Cerneala utilizata are o gama foarte larga de culori, si capabilitatea de a reproduce nuantele si tonurile torite si de asemenea sunt disponibile mai multe tipuri de cerneala, cea UV, latex sau cea din solvent, iar imaginea va rezista in timp, pigmentii nu se vor sterge odata cu trecrea timpului sau din cauza vremii. In cazul in care afacerea dumneavoastra inca nu are un Logo, graficienii va vor ajuta in gasirea unei indentitati potrivita afacerii dumneavoastra.

In ceea ce priveste accesoriile, cadrele metalice, accesoriile de prindere,  serviciile sunt in continuare bune, asigurandu-va ca investitia dumneavoastra va rezista. Decat sa riscati cu alte metode si mult mai costisitoare si nici chiar atat de eficiente, incercati sa va promovati afacerea cu bannere, steaguri, mash-uri si ve-ti abea un success garantat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu