miercuri, 19 august 2015

Care sunt etapele montajului de termopane?

Este posibil ca si dumneavoastra sa fiti in cautarea unui raspuns pentru aceasta intrebare, si din acest motiv, in cele ce urmeaza vom face referire la etapele montajului de termopane. In aceste conditii veti avea ocazia sa urmariti daca firma cu care colaborati in acest sens realizeaza lucrarile asa cum trebuie. Acest aspect este foarte important in cazul in care veti dori sa va bucurati de calitate, si sa va asigurati de faptul ca etapele sunt parcurse corect, si termopanele va vor oferi beneficiile dorite. Pentru inceput putem spune ca se vor monta ferestrele in cadrul peretilor, iar in acest sens vor fi folosite suruburi, si de asemenea unele elemente speciale pentru fixarea termopanelor in ziduri. Aceste elemente speciale sunt diferite in functie de tipul de material al peretilor, precum caramida, beton, BCA, si in acest sens cei ce vor monta termopanele trebuie sa opteze pentru cele mai potrivite materiale.
Apoi, urmeaza etapa in care se vor regla mecanismele de inchidere a ferestrelor, iar acum se va asigura buna functionare a acestora. Dupa care se va aplica spuma poliuretanica in spatiul gol dintre rama ferestrei si zid. Trebuie adaugat faptul ca aceassta spuma are doar un rol de izolare, si nu poate fixa eficient fereastra de termopan, acest lucru fiind facut de elementele de fixare, descrise mai sus. De asemenea nu este indicat sa fie umplut un spatiu cu spuna de etansare, in cazul in care acesta este mai mare de 10 mm. Daca spatiile vor fi mai mari, atunci trebuie sa fie folosite materiale si profile de adaptare prin care se pot umple spatiile.
Trebuie sa tineti cont si de faptul ca ferestrele nu pot fi deschise la mai putin de doua ore din momentul in care au fost izolate cu spuma. Totodata sunt necesare si obligatorii lucrarile de reparatie a zidariei din jurul ferestrei si a usilor de interior si de exterior. Este indicat sa tineti cont si de faptul ca reparatiile se vor face dupa cel putin 48 de ore de la etansarea cu spuma, pentru ca aceasta sa se intareasca. Nu trebuie sa indepartati surplusul de spuma inainte cu ceva timp de reparatiile zidariei, deoarece spuma poate deveni permeabila la apa care va ramane prinsa in interior dupa efectuarea reparatiilor. In exteriorul ferestrelor pentru reparatii, vor trebui folosite materiale de hidroizolatie, si trebuie sa va asigurati de asemenea ca fantele de drenaj nu vor fi acoperite, odata cu realizarea lucrarilor de reparatii.

Acestea sunt etapele de montaj ale unor ferestre de termopan si puteti tine cont de aceste informatii, in cazul in care veti dori ca lucrarile de acest tip sa se desfasoare in cele mai bune conditii, si sa va bucurati in cele mai scurt timp de toate beneficiile si avantajele oferite de aceste sisteme. Nu este foarte dificil, sa va asigurati ca veti avea parte de lucrari de calitate, mai ales in cazul in care veti alege sa colaborati in acest sens, cu o companie specializata in acest domeniu. Dupa montarea corecta veti avea ocazia sa folositi termopanele in cele mai bune conditii, avand parte de durabilitate, rezistenta, garantie indelungata, si de asemenea de un aspect estetic placut. Pentru a colabora cu o companie serioasa pentru achizitionarea de termopane, puteti intra si pe amel-termopane.ro iar aici veti avea posibilitatea sa gasiti si alte informatii interesante. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu