miercuri, 8 iulie 2015

Simptome si tratament candidoza vaginala

In acest articol vom face referire la simptome si tratament candidoza vaginala, iar despre acest subiect putem spune ca este unul cat se poate de interesant, mai ales pentru femeile care din pacate au avut deja probleme cauzate de aceasta afectiune. Primele simptome pentru aceasta candidoza vaginala sunt reprezentate de aparitia leucorei cu anumite caracteristici printre care consistenta alb-branzoasa, prezenta pruritului vaginal, si care se poate extinde si catre zona ano-rectala. Un alt simptom este reprezentat si de durerile din timpul contactului sexual, iar in cazul in care aceste lucruri se intampla si in cazul dumneavoastra atunci va puteti pune un semn de intrebare, si sa luati masuri pentru tratarea florei vaginale. Tratarea pentru mentinerea echilibrului florei vaginale este foarte importanta pentru femei, deoarece daca aceste probleme vor disparea cel putin pentru o perioada, calitatea vietii va fi semnificati imbunatatita.
De asemenea femeile care trec prin aceste probleme cauzate de candidoza vaginala, pot avea si unele probleme urinare, deoarece poate fi afectat si aparatul urinar si de asemenea activitatea sexuala a cuplului. Totodata daca aceasta probleme cauzata de infectia cu candida nu este tratata este posibil sa aveti probleme de infertilitate pe viitor, ceea ce cu siguranta nu va doriti. Din aceste conditii este important sa luati in serios aceasta problema, si sa o tratati din timp, deoarece doar asa nu veti dezvolta infectii vaginale dese, si care va pot afecta destul de mult.
Un tratament candidoza vaginala este aplicat de cele mai multe ori ca si un tratament local, si in acest sens se pot folosi solutii specifice, si de asemenea capsule vaginale ce poarta denumirea de ovule. Un astfel de tratament poate dura intre 7 si 19 zile, iar pe durata lui este indicat sa respectati indicatiile medicilor ginecologi, pentru ca eficienta lui sa fie una maxima. In scurt timp va puteti bucura din nou de o viata mai linistita, deoarece eficienta acestor tratamente poate fi una ridicata. Pentru tratarea candidozei, sunt folosite aceste capsule ce au in consistenta extracte naturale, printre care le putem aminti pe cele de miere, si de propolis, care pot ajuta foarte mult organismul sa lupte impotriva acestei probleme. Daca va confruntati cu o candidoza cronica, in aceste conditii este nevoie ca si partenerul dumneavoastra sa fie tratat, iar in acest sens medicul poate recomanda un tratament.

Este foarte important sa tineti cont de aceste informatii referitoare la tratament candidoza vaginala, mai ales in cazul in care va confruntati cu astfel de probleme, deoarece se impune tratarea lor. Daca veti reusi sa scapati de candidoza, atunci viata dumneavoastra va fi mult mai frumoasa si veti simti pe propria piele acest lucru. Insa trebuie sa fiti constiente si de faptul ca o candidoza poate recidiva, ceea ce inseamna ca atunci cand organismul va fi slabit, iar sistemul imunitar defectuos, exista riscul aparitiei si recidivei candidozei. Din acest motiv mai putem adauga ca este foarte important sa aveti o stare de sanatate buna, si sa va preocupati de acest lucru. Puteti intra si pe faracandida.ro iar aici veti avea posibilitatea sa intrati in contact cu alte informatii importante si produse eficiente in tratarea acestei afectiuni. De asemenea puteti primi si raspunsuri si solutii eficiente la problemele pe care le aveti, iar calitatea vietii va fi mult imbunatatita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu